Jedním z našich poslání je podporovat studenty pocházejících z dětských domovů na jejich cestě vzděláním. Věříme, že každý zaslouží rovnou šanci na úspěch a snažíme se odstranit bariéry, které by jim v tom mohly bránit. Jednou z největších výzev během vysokoškolského studia je psaní bakalářských a diplomových prací, což může být pro mnohé studenty obzvláště obtížné bez vhodné podpory a vedení.

Proto jsme se rozhodli nabídnout speciální konzultační služby zaměřené právě na pomoc s psaním bakalářských a diplomových prací.

Individuální konzultace

Nabízíme jednotlivé konzultační hodiny, během kterých se můžete setkat s našimi odborníky na akademické psaní. Pomůžeme vám s výběrem tématu, strukturou práce, metodologií výzkumu a akademickým psaním obecně.

mentoringové programy

Pro studenty, kteří by ocenili dlouhodobější spolupráci, máme
k dispozici mentoringové programy. Náš mentor vás bude průběžně podporovat při psaní vaší práce, poskytne vám zpětnou vazbu a poradí, jak překonat případné obtíže.

Workshopy a ŠKOLENÍ

Pravidelně pořádáme workshopy a semináře zaměřené na specifické aspekty psaní akademických prací, včetně správného citování, akademické etiky, efektivních výzkumných strategií a dalších.

Pokud jste studentem pocházejícím z dětského domova a chystáte se psát svoji bakalářskou nebo diplomovou práci, neváhejte se na nás obrátit.
Jsme zde, abychom vám pomohli dosáhnout vašich akademických cílů a usnadnili vám cestu k úspěchu.